Així s’han adaptat els gimnasos a la pandèmia

Fa gairebé un any que els gimnasos van poder tornar a obrir des del tancament del març. Durant aquest any han hagut de reinventar algunes de les seves funcions per adaptar-se a les diferents restriccions del PROCICAT.

PUBLICITAT

Marco Tanco, director esportiu del Royal Tarraco, explica com van “reformar integralment l’espai de les piscines“. Les instal·lacions han hagut de ser reubicades per respectar les distàncies. Tanco assegura que el gimnàs “aposta per l’exterior i reformaran una de les pistes de pàdel”.

Synergym va inaugurar el seu centre a Tarragona el 3 de març de 2020, deu dies abans del confinament domiciliari. Laura Rodríguez, la seva responsable, manifesta que al juny del mateix any van tornar a obrir amb un 50% del personal en ERTE. Les circumstàncies han fet que el centre “desenvolupi una aplicació per controlar l’aforament en directe“.

Actualment els gimnasos poden oferir un 50% d’aforament fins a les 23 h. Marco Tanco declara que “la gent està recuperant la confiança en els centres esportius”.

PUBLICITAT