Així son les dues candidatures per la presidència del Club Tenis Tarragona

Aquest divendres 9 de setembre tindran lloc les eleccions per a la nova presidència del Club Tenis Tarragona. Són dues les candidatures presentades a aquesta plaça després que l’actual president, Pere Lluís Bergada, anuncies al maig que no es presentaria a la reelecció.

Club Tenis Tarragona

Soc del tenis Tarragona

PUBLICITAT

Aquest dilluns Manel Albiac, vocal de la Federació Catalana de Tenis i soci del club des de fa quaranta-un anys, feia oficial la seva candidatura Soc del Tenis Tarragona. El projecte liderat per Albiac té l’objectiu de “posar el club com un referent esportiu a través de l’excel·lència dels socis”. Albiac remarca la importància de l’alta competició dins del club sense oblidar-se de “la necessitat de generar una bona base”. En aquest sentit, remarca que “s’ha de reforçar especialment l’escola de pàdel”.

Aquest és només un dels quatre eixos de Sóc Tenis Tarragona, que sumat al bloc social, jurídic i econòmic pretén “convertir el club en una entitat del segle XXI”. Pel que fa als socis la proposta d’Albiac és “fer-los participar de la junta directiva a través d’un pla d’acció”. El candidat remarca també “la necessitat del club de vincular-se amb la ciutat de Tarragona”. En aquest sentit, Albiac proposta “fer servir els llocs emblemàtics de la ciutat per organitzar esdeveniments esportius”.

Sumar per Millorar

Per altra banda, Luis Salas, advocat i soci des de fa més de trenta anys, lidera la candidatura Sumar per Millorar. Aquesta és una candidatura que neix amb la voluntat de “donar un tomb al club i canviar les dinàmiques de la junta actual”. Salas destaca del seu equip “la transversalitat, la varietat i els diferents orígens”. Una de les fixacions de Salas és “augmentar anualment en 100 els socis del club”, una mesura amb la qual pretén millorar l’actual economia del club.

Salas tampoc ignora que “un dels principals objectius és nodrir les categories base amb nens i nenes que vulguin practicar esports de raqueta” això sí, el candidat assenyala que “no s’ha de menysprear aquells que fan servir l’equipament pel seu enclavament o per les altres disciplines que s’ofereixen”. Un altre punt clau del full de ruta de la candidatura és la remodelació de les instal·lacions, indicant que “hi ha accions que necessiten intervenció urgent”.

Aquest divendres el Club Tenis Tarragona tindrà una junta renovada amb una d’aquestes propostes que pretenen fer grans canvis en aquesta entitat.

PUBLICITAT