Ajornada la Marxa de l’Aigua de Sant Magí per l’elevat risc d’incendi

Un dels actes més emblemàtics de la Festa de Sant Magí, la tradicional marxa de l’aigua, queda ajornada per les restriccions del nivell 3 del Pla Alfa per risc extrem d’incendi. El tradicional recorregut, que havia de ser entre els municipis de Rodonyà, Salomó, El Catllar i Tarragona no es podrà desenvolupar per la prohibició a tota pràctica esportiva en els municipis assenyalats.

Foto: Jordi Santacana
PUBLICITAT

Un nivell 3 del Pla Alfa que implica no realitzar cap practica ni activitat amb risc d’incendi forestal i l’entitat organitzadora de la marxa, el Club Esportiu Alliberadrenalina, han posat de manifest les intencions de trobar una nova data per tornar a celebrar l’esdeveniment.

Tanmateix, des de l’entitat esportiva es replantejen si seguir en els propers anys la proposta donat que és el segon any que es suspen l’activitat o canviar-hi la data, per les altes temperatures en què es celebra l’esdeveniment.

Amb tot, s’ha agraït la tasca dels voluntaris per l’esforç realitzat i per tots els preparatius que ja es trobaven a punt per celebrar durant tot aquest dissabte. Una Marxa de l’Aigua de Sant Magí que haurà d’esperar de nou a fer el seu recorregut habitual, una festivitat amb una llarga trajectòria que haurà d’esperar per tornar a recorrer el camí de l’aigua des de Rodonyà fins a Tarragona.

PUBLICITAT