Ajornats els concerts de Els Pets, Sidonie i Crim d’aquest cap de setmana

El cicle de primavera SALA TARRAGONA torna a canviar les dates dels tres concerts previstos per aquest cap de setmana al proper mes de maig.

tarragona.cat
PUBLICITAT

Els Pets, Sidonie i Crim hauran d’esperar un mes més per trobar-se amb el públic tarragoní a l’Auditori del Camp de Mart després que des de l’organització hagin decidit aplaçar aquestes cites musicals a dos dies de la celebració i del primer d’aquests concerts.

Les raó principal d’aquesta decisió, segons ha informat l’organització, és que des de l’agència de SIDONIE es va comunicar durant la jornada d’ahir, el contacte d’un dels membres de la banda amb un positiu de COVID-19.

A banda d’aquest fet que suposava la cancel·lació del concert d’aquest grup, també han fet referència a la delicada situació sanitària i la dificultat en la mobilitat de molts dels assistents pel confinament comarcal. Per això, han decidit aplaçar els concerts amb l’esperança que d’aquí un mes la situació sigui molt més favorable.

Les entrades que hi hagi disponibles per als tres concerts es posaran novament a la venda el proper dimecres 21 d’abril a les 12 hores i des de l’organització també han anunciat que no hi haurà cap problema per retornar les entrades comprades en cas de no poder assistir a la nova data.

Les noves dates per aquests tres concerts són:

– Divendres, 14 de maig. SIDONIE

– Dissabte, 15 de maig. ELS PETS

– Diumenge, 16 de maig. CRIM + LA INQUISICIÓN

PUBLICITAT