Alcaldes socialistes demanen passar pàgina amb el procés

Els alcaldes i alcaldesses socialistes del Camp de Tarragona reclamen passar pàgina amb el procés independentista en favor del municipalisme. Expliquen que “cal recuperar la bona feina” que es va dur a terme durant els anys de Govern del PSC, i que per a aquesta tasca tenen el compromís tant del seu candidat a la presidència, Salvador Illa, com el de la seva cap de llista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra.

PUBLICITAT

Així ho han expressat aquest matí durant la lectura d’un manifest al parc de l’amfiteatre de Tarragona, al qual han assistit més d’una trentena d’alcaldes i regidors. La mateixa Rosa Maria Ibarra ha criticat la gestió dels darrers Governs independentistes amb els Ajuntaments, i ha deixat clar que el seu partit treballarà conjuntament amb els consistoris per a benefici del territori. 

Entre les mesures previstes pels socialistes hi ha la reindustrialització de les comarques tarragonines,  que sota el seu parer passa per potenciar nous centres tecnològics, afavorir la capitalització de projectes econòmics viables, i finançar projectes d’economia sostenible, entre altres iniciatives. 

A més, els del partit de la rosa volen impulsar una nova llei de barris 2.0 per lluitar contra la segregació urbana i la ineficiència energètica. L’objectiu, expliquen, és aconseguir grans àrees de rehabilitació d’habitatges a les zones més degradades.

PUBLICITAT