Alejandro Fernández dona suport a l’Àrea Metropolitana amb una condició: que es respecti la capitalitat de Tarragona

El tarragoní i actual president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha estat el convidat d’aquesta setmana al programa Distàncies Curtes. 

PUBLICITAT

Conseller a l’Ajuntament de Tarragona entre el 2003 i 2016 i alcaldable popular en les eleccions del 2011 i 2015, Alejandro Fernández afirma que sempre l’ha preocupat la política municipal i la troba a faltar. Ha explicat que l’hauria fet molta il·lusió ser alcalde i que per molt que faci vida a Barcelona, continua sent veí de Tarragona. No perd de vista l’actualitat local tot i que admet no tenir-ne tant coneixement com abans. 

S’ha mostrat a favor de l’Àrea Metropolitana, sempre que es respecti la capitalitat de Tarragona. Diu que el fet de posar aquesta condició per donar-hi suport no és per “tarragonisme”, sinó perquè creu que un projecte com aquest necessita un lideratge definit. 

En clau nacional, Alejandro Fernández ha fet referència a l’amnistia. Seguint la línia del seu partit, s’hi mostra contrari. Argumenta que “és mentida que es faci buscant la reconciliació i la convivència”. 

PUBLICITAT