Àlex Collado, l’alquimista de la perseverança i el treball

Una combinació de diferents elements. Aquesta podria ser una definició clara i senzilla del que totes coneixem com un còctel, però a vegades les coses que semblen més simples, tenen molt treball al darrere.

PUBLICITAT

L’Àlex Collado, un jove tarragoní, va ser el guanyador dels primers Premis Gastronòmics de Tarragona en la categoria de millor cocteler, un reconeixement que igual que els seus còctels té una història al darrere.

Fa poc més de dos anys va obrir un pub a la Part Alta de Tarragona anomenat Alquimista, un nom que va agafar força a la ciutat però que va quedar eclipsat per un altre: COVID-19.

Ja fa més de mig any que l’Alquimista està tancat i que Collado, com moltes altres persones del món de l’hostaleria o l’oci nocturn, ha hagut de buscar un altre feina per sobreviure, un treball per seguir amb el seu projecte i mantenir l’Alquimista. Però aquest reconeixement als Premis Gastronòmics ha sigut un impuls per l’esperança i segons Collado també una empenta més per seguir lluitant pel seu negoci: 

Així doncs, la història de Collado és un exemple de com la constància i el treball poden mantenir el pols a una pandèmia i és que sense deixar d’intentar-ho és com es troba la combinació perfecta, en el seu cas, el còctel de l’esperança ha estat el guardonat Marie Stopes.

Marie Stopes. Còctel guanyador dels Premis Gastronòmics de Tarragona d’Àlex Collado
PUBLICITAT