Alèxia Pascual afronta amb ganes i responsabilitat el paper principal a “Mar i Cel”

La constantinenca Alèxia Pascual, exconcursant del talent de TV3 Eufòria, comença una nova etapa en la seva carrera artística a partir del setembre. Serà la protagonista de “Mar i Cel”, l’obra musical més popular de la companyia Dagoll Dagom.

PUBLICITAT

L’artista explica com afrontarà la interpretació de “Blanca”, aquest icònic personatge, interpretat en altres ocasions per grans actrius del panorama català com Àngels Gonyalons i Helena Gadel.

Recordem que la jove de 22 anys va quedar tercera a Eufòria, cosa que li va donar el salt a la fama. Durant el seu pas pel programa va rebre un enorme suport per part de la gent del seu poble. Reitera que sempre portarà Constantí amb ella allà on vagi. També afirma que el concurs va ser una vivència molt enriquidora i alhora difícil.

Però abans de ser un personatge públic l’Alèxia va treballar com a cantant al Port Aventura. Explica que va ser una feina dura, però també era la seva primera com a artista. Assegura que li va servir per agafar taules, saber com enfrontar-se a l’escenari i actuar davant d’un públic diferent cada dia.

Podeu recuperar l’entrevista del Carrer Major a l’Alèxia Pascual aquí.

PUBLICITAT