Ana Gonzàlez i Augusto Krause, units per l’afició a la botànica

Ana Gonzàlez i Augusto Krause es van conèixer a través de la seva afició per les plantes silvestres i ara fa quaranta anys que dediquen el seu temps a l’estudi de la botànica aplicada. En tot aquest temps han escrit fins a set llibres. “El cocinero recolector i las plantas silvestres“, escrit juntament amb el xef Miguel Ángel de la Cruz, ha tingut una gran rebuda entre el món culinari.

PUBLICITAT

De fet actualment estan preparant una segona part d’aquest llibre. La parella de botanòfils explica que “a les plantes silvestres pots trobar tots els sabors“. La seva recerca els ha permès treballar amb cuiners de tot el món.

Gonzàlez i Krause defensen “la unió antropològica de l’home a les plantes silvestres com a recol·lector“. Per a ells, actualment no vivim en concordança amb la natura i amb les espècies del nostre entorn.

Aquest divendres 11 de juny la parella rebrà el guardó “Bosque Habitado” dels Premis Ones Mediterrànies 2021. Els botanòfils expliquen que reben el premi amb molta alegri i com un reconeixement a la seva dedicació dins del món de la botànica.

PUBLICITAT