Aquest cap de setmana el MNAT oferirà jornades de portes obertes

Enguany es commemora el 22è aniversari de la declaració del Conjunt Arqueològic de Tàrraco com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. Per celebrar aquest reconeixement, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ja fa dies que està duent a terme diferents activitats gratuïtes per tots els públics amb l’objectiu d’implicar la ciutadania en aquesta commemoració.

PUBLICITAT

Aquest cap de setmana, s’oferiran visites teatralitzades. Dissabte 26, tindrà lloc el monòleg “Ramon el pedres. El descobriment de la Necròpolis”. En aquest s’intenta reflectir com és la vida d’un immigrant que arriba a la ciutat i que per guanyar-se la vida intervè en les obres de la Necròpolis. Per altra banda, també tindrà lloc “Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum” que ens explicarà com era el comerç del vi en època romana.

La directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Mònica Borrell, assegura que són 22 anys d’orgull per tothom.

Cal destacar que aquest cap de setmana, els centres que depenen del MNAT oferiran jornades de portes obertes, dins dels seus horaris habituals, perquè tothom qui vulgui, pugui conèixer una mica més la història de Tàrraco.

PUBLICITAT