Arranca la “festa de la cultura” del REC

El REC, festival internacional de cinema de Tarragona, arranca aquest dimecres amb una inauguració al Teatre Tarragona. Una 22a edició que acollirà una radiografia del nou talent audiovisual, enguany amb una programació premiada als grans festivals europeus com Venècia, Sant Sebastià o la Berlinale.

REC ines sole
PUBLICITAT

Enguany el festival, centrat al Teatre Metropol pretén ser “una gran festa de la cultura” i un espai on es pugui trobar la ciutadania. En aquesta línia inauguren també una programació musical que portarà al pati del Metropol concerts de grans artistes tarragonins com Two Chords, Espaldamaceta o Ellas Music Band. Altra novetat és el programa capicua, que portarà la pel·lícula més recent i l’opera prima de grans directors, enguany estarà centrat en Hirozaku Koreeda i Ruben Östlund. Xavier Garcia Puerto, director del festival, destaca la voluntat de “posar Tarragona al mapa cultural durant una setmana”.

El festival s’allargarà fins al set de desembre amb una programació que, segons el director, “serà un festí pels cinèfils i una oportunitat de descobrir el nou cinema al gran públic”.

PUBLICITAT