Arranca la vintena edició del REC amb la pel·lícula “Josep”

Aquest dimecres arranca la vintena edició del Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC. Enguany el festival ens porta 20 estrenes a Catalunya i moltes d’elles són estrenes a tot el territori espanyol. Xavier García Puerto, director del festival, ha volgut remarcar que “la cultura és segura i el festival ha pres les mesures pertinents.” Per aquest motiu el REC canvia d’ubicació aquest any i es transporta al teatre de Tarragona.

PUBLICITAT

L’acte inagural del dos de desembre exhibirà el film dibuixat “Josep”, realitzat per Aurel, dibuixant de premsa francés. Josep relata la vida d’un altre dibuixant català, Josep Bartolí, que es va exiliar a França i, més tard, a Mèxic. La pel·lícula s’ha estrenat recentment a França on ja l’han vist 200.000 espectadors.

Enguany la gran novetat del REC és l’aposta per una edició híbrida, que estrena una part del seu programa en línia a través de Filmin. Xavier García Puerto ha anunciat que la vessant digital del festival porta ja 9.000 reproduccions a la plataforma.

PUBLICITAT