Arrenca la segona gira de concerts de Kawá Quartet per Tarragona

El grup de gòspel Kawà Quartet, provinent d’Uganda, ja és novament a Tarragona, on ja van ser el passat mes de març. Aquest dissabte, a partir de les 22h a l’Ateneu de Tarragona, arrenca la seva gira de concerts pel territori. Anna Vidal, directora del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona, assegura que esperen una bona estrena.

PUBLICITAT

En aquesta segona visita consecutiva a la ciutat, dins del Spain Tour 2019, el quartet oferirà un seguit de concerts novament en benefici de la Mmunye Foundation, entitat de la qual els integrants formen part i que treballa per donar recolzament als infants més desfavorits de la seva comunitat.

Posteriorment, actuaran el 30 de juny a l’Església del Serrallo a les 19h; el 5 de juliol al Sopar Restaurant Mama Tàlem a les 22.30h; el 12 de juliol a les 20h a l’Església Sant Francesc; i, finalment, el 14 de juliol cloenda amb participació conjunta amb el Cor Ràdio Ciutat de Tarragona a l’Església Sant Joan Baptista a les 19h.

Els concerts ofereixen entrada gratuïta amb taquilla inversa, així com la possibilitat d’adquirir productes d’artesania i el seu CD. A més, aquest divendres, al mateix Ateneu, ja es va dur a terme el Taller de Gòspel solidari.

PUBLICITAT