Arriba la 14a edició del Festival Sota La Palmera

Arriba la 14a edició del Festival Sota la Palmera, del 27 de juny al 3 d’agost. Un festival transversal arreu de la ciutat i els seus voltants, lluny de la comercialitat i que va més enllà dels concerts musicals. Busca fomentar i fer accessible la cultura als joves obrint un espai d’aprenentatge i expressió per a ells i elles.

PUBLICITAT

L’espai Jove La Palmera serà l’escenari principal d’aquest festival d’estiu per on passaran grups i artistes reconeguts com el Pony Pissador, La Cosina, Meritxell Nederman o Les Testarudes que compartiran escenari a la vegada amb artistes emergents del Camp de Tarragona com Elena García, Roger Conesa, Don Simon i Telefunken i Maria Moss entre d’altres. El conseller de Joventut, Guillermo García, ha destacat el component de territori de la programació i la intenció d’obrir nous espais fora del centre de la ciutat.

La programació és de caràcter setmanal amb els plats fort de les actuacions musicals dels divendres i dissabte però entre setmana també hi haurà activitats destacades. Els dimarts es durà a terme el cicle Margalló amb actuacions de dansa i música. Els dimecres es podrà veure, per tercer any consecutiu, el cicle Àfrica a la Pantalla, una programació de cinema. Els dijous serà el torn de Nits temàtiques, arrencant amb la nit de la Màgia com a novetat i continuant amb la nit de Pallasses, de la dansa, de reggae i del rap. Tot plegat amb una alta presència i autoria jove i amb l’entrada lliure i gratuïta a tots els actes.

PUBLICITAT