Arriba la 1a edició del Festival Teta a Tarragona

Els dies 4 i 5 de juny acull la ciutat tarragonina un festival feminista i LGTBIQ+ al Camp de Mart anomenat Teta. Una estratègia municipal que ajuda a avançar cap a la igualtat real en la nostra societat.

PUBLICITAT

Les jornades es caracteritzaran en 3 eixos fonamentals: la participació, la visibilitat i la sororitat. Hi destaquen diferents actes centrals per visibilitzar on són les dones i quina tasca desenvolupen. Juntament amb la participació de les diferents organitzacions feministes i LGTBIQ+ del territori. Comptaran amb la participació de diferents figures femenines que destaquen en diferents àmbits i que interactuaran amb el públic assistent. Hi haurà tallers, monòlegs, espectacles de màgia entre d’altres.

Cinta Pastó, consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, ha esmentat que, “un espai on totes les organitzacions participants puguin traslladar el seu treball i la seva lluita a la ciutadania”.

Tots els diners que s’obtenguin aniran destinats per les diferents entitats i organitzacions participants. A més a més, el festival comptarà amb servei de canguratge.

PUBLICITAT