Arriba la 3a edició de les jornades “L’Arròs Mariner de Tarragona”

Un total de 23 restaurants seran els participants d’aquesta nova edició, caracteritzada pel millor arròs de la província. Tot això acompanyat dels millors vins DO de la ciutat de Tarragona. La data d’inici és a partir d’aquest 17 de març fins al 3 d’abril.

PUBLICITAT

L’objectiu és aconseguir que els restauradors de la ciutat s’animin a participar i que els clients puguin gaudir de diferents restaurants ara que estem a temporada baixa. El funcionament de la jornada constarà d’un menú tancat amb un primer per escollir cada local i un segon amb un arròs mariner que anirà acompanyat d’uns dels millors vins DO de Tarragona. Vicenç Ferré, enòleg i president de la DO de Tarragona, ha esmentat als micròfons de “Carrer Major” que “aquest any ja som 19 cellers i esperem que encara en siguem més”.

Javier Escribano, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat ha afirmat als micròfons de “Carrer Major“, que “la majoria de restaurants intenten innovar any rere any i tindre una bona comunicació per captar l’atenció dels clients”.

Els vins enguany hi haurà de més varietat, comptaran amb vins negres i blancs independentment de la tria de cada restaurador. Son vins de la ciutat, que tenen afluència marina.

PUBLICITAT