Arriba la Festa Major de la URV amb “Lletra Fest”

La Universitat Rovira i Virgili celebra enguany dintre del marc de la celebració del 50è aniversari de la Facultat de Lletres de Tarragona, el seu acte i principal el “Lletrafest”. Recull una sèrie d’activitats culturals i projeccions organitzada per la “Facultat de Lletres” i el col·lectiu d’estudiants “Alma Mater”.

PUBLICITAT

El programa estarà compost per diferents activitats com projeccions audiovisuals, “Marató de Kahoots”, rutes guiades per la ciutat de Tarragona, castells de la mà dels Pataquers, entre d’altres. A més a més, el col·lectiu cultural “Alma Mater”, organitzarà una exposició fotogràfica “#VidaEstudiantil”, juntament amb accions poètiques. L’ambient de festa no podria faltar i per donar per acabat la festa major, el dijous hi haurà concert de “Els Amics de Manel”, “Buhos” i tancarà la nit “DJ Luna” i “DJ Lupe”.

Iolanda Tortajada degana de la Facultat de Lletres i membre de comissió organitzadora del Lletra Fest, ha esmentat que “amb reprendre la presencialitat i coincidir amb l’aniversari són dos fets que fan que la gent tingui ganes de fer aquest tipus d’activitats“.

Dies abans de la festa van organitzar un concurs de llibre i microrelats juntament amb la facultat de Química. Van comptar amb premis econòmics.

PUBLICITAT