Arriba la Festa Major de la URV

La Universitat Rovira i Virgili celebra la seva Festa Major aquest dijous als jardins del Camp de Mart, amb una programació plena d’activitats. Per primera vegada, aquest esdeveniment està coorganitzat per la URV i l’Ajuntament de Tarragona.

PUBLICITAT

La festa donarà el tret de sortida a les 11 h al Campus Catalunya amb la xaranga Pujats de To que es desplaçarà en comitiva fins al Camp de Mart. Un cop allà, a partir de les 12 h tindrà lloc un vermut a peu dret amb la DJ Trapella i un pilar dels Pataquers a les 12:30 h.

A les 13:30 h Josep Pallarés, rector de la URV, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acudiran al pregó a càrrec de la Filòloga de guàrdia i Berti. Seguidament, a la 14 h es durà a terme una paella popular, que té els tiquets esgotats fa setmanes. Tot i això, la URV ha habilitat unes foodtrucks on es podrà comprar menjar.

De 16 h a 18 h tindran lloc un seguit d’activitats i jocs populars. A l’Escenari 2, a partir de les 17 h els alumnes Pau Melero i Adrià Jurado presentaran el concurs de “Micro Obert”.

A partir de les 19:30 h començaran els concerts de la Festa Major amb Figa Flawas i JazzWoman. A partir de les 22 h, DJ Ceba posarà el punt final a la Festa Major de la URV.

PUBLICITAT