Arriba la primera edició del Tàrraco Aquatló

Tarragona celebrarà la primera edició del Tàrraco Aquatló. Serà aquest dissabte, 25 de maig, a la platja de l’Arrabassada. La competició combinarà dues disciplines, la natació en aigües obertes i la cursa a peu. Hi participaran fins a 200 esportistes de totes les edats, des de la categoria benjamina fins a l’absoluta. 

PUBLICITAT

L’entitat organitzadora de l’esdeveniment és el Club Natació Tàrraco. El president, Alex Jerez, ha destacat que Tarragona no té cap prova d’aquestes característiques. Ha explicat que és precisament aquest fet, sumat que el club té una secció forta de triatló, el que els ha portat a apostar organitzar un aquatló. Jerez ha afegit que la intenció és consolidar la prova i, en un món ideal, algun dia poder fer un triatló, tot i que accepta que la part de bicicleta comporta dificultats. 

El conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha fet referència al calendari esportiu a la ciutat, cada vegada amb més activitats. Ha celebrat la bona iniciativa dels clubs i ha comentat que, de cara a l’estiu, la dificultat serà poder encabir totes les propostes. 

PUBLICITAT