Assegurades les subvencions de les entitats i altres inversions

Llum verda al modificatiu de crèdit de més de 12 milions d’euros que ha de permetre que les entitats rebin les seves subvencions, millores en seguretat, com les càmeres de videovigilància a la Part Alta, o pagar el sou dels funcionaris i el seu augment salarial.

PUBLICITAT

Tot plegat no ha estat absent de polèmica. El PSC ha demanat, abans de la votació, si es podia donar de baixa la partida als Consells de Districte i destinar-la a cooperació. L’interventor i el secretari han explicat que allò no es podia fer de forma immediata, i, per tant, la proposta no s’ha tirat endavant. El PSC ha decidit que per això no votaria en contra, i ho ha fet a favor, però exigint que es recuperin els diners per la cooperació, així com conta Sandra Ramos, portaveu del grup.

Per la seva banda els dos consellers no adscrits, Sònia Orts i José Luis Calderón, el PP, Ciutadans i En Comú Podem Tarragona s’han abstingut. Això també ha facilitat l’aprovació d’aquest modificatiu. Carla Aguilar, portaveu d’En Comú Podem Tarragona, ha afirmat que hi ha el compromís que aquelles partides que ara s’han buidat es recuperin.

Davant tot plegat l’equip de Govern ha agraït facilitar l’aprovació d’aquest modificatiu de crèdit. El Conseller de Serveis Generals, Jordi Fortuny, ha assegurat que no s’han de preocupar que totes les partides tenen el seu finançament assegurat.

Amb tot han volgut recordar que pel Govern la situació òptima seria l’aprovació del pressupost. 

PUBLICITAT