Astafanias i Dincat volen donar veu a les persones amb discapacitats

Astafanias i Dincat signen un conveni per millorar les condicions de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest acord busca donar suport a les famílies i reconèixer el dret que tenen les persones amb discapacitat, a més s’han iniciat converses amb els diversos partits polítics perquè es facin mesures immediates i justes per les persones i famílies. Les institucions es reforçaran mitjançant la integració a les xarxes socials, tenir més equips de treball, potenciar i promulgar una societat més plural i diversa a partir de donar veu, vot i formació inclusiva a aquestes persones.

PUBLICITAT

DinCat que aplega més de 300 entitats donarà suport tècnic mitjançant el seu programa de famílies amb el disseny i desenvolupament d’activitats per familiars, perquè es pugui expandir arreu del territori i sobretot remarcar l’ajuda a les famílies per lluitar contra la idiosincràsia existent a la societat.

Així doncs el pla que es traça amb el conveni entre Astafanias i Dincat és posar-se en marxa i ajudar sobretot en els problemes d’habitatges, prestacions i dret a més d’expandir el concepte de famílies en les províncies i facilitar informacions.

PUBLICITAT