Aturem Hard Rock carrega contra ERC per demanar la renovació dels contractes caducats

La Plataforma Aturem Hard Rock afirma que la ERC vol continuar apuntalant el Hard Rock. En l’acord signat el 27 de febrer, el Govern demana a Incasòl tornar a renovar els contractes caducats. 

Foto: ACN
PUBLICITAT

Aturem Hard Rock ha afirmat que la Generalitat els “ha donat la raó” i, amb l’acord de govern del 27 de febrer, que hauria servit per tenir el suport del PSC als pressupostos, el Govern admet la caducitat dels contractes dels terrenys del Hard Rock. En aquest acord s’anul·la el del 15 de desembre del 2020, on s’havia ordenat a Incasòl comprar els terrenys a La Caixa un cop s’aprovés el Pla Director Urbanístic. 

La Plataforma també ha lamentat la falta de transparència d’ERC, que mentre públicament ha dit “que el Hard Rock no és el seu projecte”, en l’acord demana a Incasòl tornar a formalitzar els contractes per dur a terme la compraventa dels terrenys. Així ho ha explicat una de les portaveus d’Aturem Hard Rock, Anna Recasens. 

Sense cap contracte per a la compravenda dels terrenys, Aturem Hard Rock es planteja portar als jutjats la llicència de casino del Hard Rock, que creuen que hauria de quedar anul·lada. Consideren que sense contracte ni la disposició explícita dels terrenys per part de La Caixa, la llicència no respectaria les bases del concurs públic al qual s’acull.  

PUBLICITAT