“Aturem Joan XXIII” convoca accions pels drets d’infermeria

La manca de moviment sindicalista entre els professionals d’infermeria al Joan XXIII ha promogut que els joves infermers i infermeres del centre es congreguin sota la plataforma Aturem Joan XXIII per “recuperar els drets perduts en els darrers anys”.

Joan XXIII
Pla general de la façana de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona el 20 de gener de 2016. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Aquesta iniciativa neix en el marc de la vaga dels dies 25 i 26 de gener. Per aquest motiu, el dia 25 realitzaran piquets informatius a l’hospital i una manifestació durant la tarda i el dia 26 convocaran una gran manifestació fins a la plaça de la font, on entregaran un manifest a l’Ajuntament de Tarragona. La plataforma compta amb personal d’infermeria i TCAI, tot i que “no tanquen la porta a cap col·lectiu de l’hospital”. Carlos Martínez, portaveu de la plataforma, detalla com pretenen “ser un interlocutor útil amb les administracions i els grups polítics”.

Amb tot plegat el portaveu manifesta que “aquesta iniciativa és fruit d’un cavi generacional, que vol uns drets laborals dignes pels nous professionals”. Des de la plataforma no descarten “fer sumar en un futur a altres grans hospitals de la província”.

PUBLICITAT