Augmenta un 65% el nombre d’infants que necessiten joguines per Nadal

Amb Nadal a tocar ja hi ha moltes persones que aquests dies estan acabant de comprar regals. La Creu Roja Joventut de Tarragona fa setmanes que treballa recollint joguines per evitar que cap infant es quedi sense regal.

PUBLICITAT

L’objectiu és recollir 8.000 jocs i joguines i tenen previst atendre 2.500 infants. Tot i això, sembla que en seran molts més perquè ara mateix a Tarragona ja hi ha 800 nens i nenes entre 0 i 14 anys que rebran aquestes joguines.

Eva Cañete, responsable de Creu Roja Joventut Tarragona, assegura que tenen complicacions per trobar jocs pels infants entre 9 a 14 anys, ja que molta gent no sap quin regal donar.

Dissabte serà l’últim dia on estaran a la Plaça Corsini recollint joguines. Aquestes han de ser educatives, no sexistes i no bèl·liques. Tot i això, l’entitat ha habilitat més de 50 punts de recollida repartits per la ciutat que estaran oberts fins al dia 23 de desembre. A part de donar joguines, també es pot col·laborar enviant diners al Bizum 03200 o al seu compte bancari.

PUBLICITAT