AVV Amics de Parc Riu Clar torna a patir un robatori

L’associació de veïns Amics de Parc Riu Clar ha patit un robatori en les seves instal·lacions aquesta setmana. La presidenta de l’associació Josefina Rodríguez ha indicat que el robatori podia haver ocorregut entre la tarda del passat dimecres 24 i la nit del divendres 26.

Foto: AV Parc Riuclar
PUBLICITAT

Segons la presidenta, els perpetradors haurien entrat saltant per la terrassa de l’establiment des d’on van aconseguir accedir a la resta del mateix i escapar una vegada haguessin acabat.

Entre els objectes robats es troben 2 ordinadors, un portàtil i un altre fix, així com una televisió antiga que els hi van regalar després d’haver perdut una més moderna en un robatori anterior. Els lladres també haurien causat danys a taules, armaris, calaixos i especialment a les cortines, les quals van utilitzar per a fugir i baixar el material robat. La presidenta ha recalcat la naturalesa destructiva d’aquest robatori i que no és el primer que han patit.

L’AVV Amics de Parc Riu Clar ha explicat per les seves xarxes socials que ja han denunciat els fets a les autoritats locals i que aquestes han trobat durant el matí del dissabte empremtes dactilars i marques de sabates. Demanen també als lectors de la publicació que si tenen qualsevol informació sobre aquest tema, la comuniquin a l’associació.

PUBLICITAT