Ballesteros assegura que el nou govern tarragoní no podrà modificar el POUM

La revisió del Pla d’Ordenació Urbanistica Municipal ha estat un dels assumptes més reivindicats tant en la campanya d’ERC com d’En Comú Podem. Tant és així que en la primera reunió de l’executiu s’havia plantejat com un tema prioritari de l’agenda de govern.

PUBLICITAT

Josep Fèlix Ballesteros, exalcalde socialista, però, ha frenat aquestes aspiracions perquè assegura que ni el POUM ni la Budellera es podran modificar:

Ballesteros ha repassat tot d’assumptes d’actualitat en l’entrevista al ‘Tribuna Tarragona’ d’aquesta casa. L’exalcalde posa molt bona nota al seu llegat a l’Ajuntament i es sent orgullós que la gent el consideri una persona propera i bona gent. Com a assumpte pendent per culminar ha destacat el projecte del Banc d’Espanya i de la Tabacalera

Un projecte que, diu, aprovat i avalat al que no afectarà el canvi de govern.  Ja que, segons Ballesteros, és inimaginable renunciar als 2milions d’euros del fons FEDER.

El socialista també ha assegurat que es quedarà durant tota la legislatura com a cap de l’oposició i que ho farà amb respecte absolut cap al nou alcalde, Pau Ricomà. Això sí, assegura que el PSC donarà un marge de confiança de 4 mesos per, després, fer una oposició contundent i amb coneixement de caus

Josep Félix Ballesteros ha tornat a qualificar la maniobra d’En Comú Podem Tarragona com un engany ja que, diu, ECP ja tenia fet el pacte amb ERC abans de les eleccions. D’altre banda, considera que encara és massa aviat per parlar dels seus possibles successors descartant, així, els rumors que assenyalaven Sara Ramos com a candidata.

PUBLICITAT