Ballesteros a Puigdemont: “He de complir la llei”

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha sentenciat que com a batlle està obligat a complir la llei i per aquest motiu afirma que no pot cedir espais locals pel referèndum de l’1 d’octubre. Ho ha sentenciat en una carta que ha enviat al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la qual ha explicat els motius pels quals no pot tramitar la seva petició d’habilitar les urnes.

PUBLICITAT

Recordem que una moció aprovada en el plenari municipal el passat mes de juliol, exigia al govern que si ha de demanar la col·laboració del consistori tarragoní, ho faci de manera oficial, que se sol·licitin els informes jurídics corresponents i que es protegeixi els funcionaris de l’ajuntament perquè no hi hagin de col·laborar amb cap iniciativa que no tingui cobertura legal.

En la carta, Ballesteros cita que des de la seva obligació com a batlle i des del seu convenciment personal de respecte a la democràcia, actuarà sempre segons l’ordenament jurídic vigent. El mateix batlle l’ha tuitejat al seu perfil.

PUBLICITAT