Ballesteros satisfet amb la reunió a Madrid per les infraestructures ferroviàries

Després de la reunió ahir a Madrid entre diferents ajuntaments del territori, entre ells el de Tarragona, juntament amb Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el secretari d’Estat d’Infraestructures, Pedro Saura, s’ha acordat que es constituirà una Comissió Tècnica per desenvolupar les infraestructures ferroviàries del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que quan s’hagi creat aquesta comissió ja començarà a treballar amb el desmantellament de la via de Salou i el tramvia, l’estudi informatiu de les mercaderies per l’interior del territori, els baixadors de Tarragona i Reus, la intermodalitat de l’aeroport de Reus i el bypass que ha de permetre que per la ciutat passin tots els trens d’altes presentacions.

Ballesteros s’ha mostrat optimista perquè és el 1r cop que s’ha produït un pacte d’alcaldes al territori i creu que els resultats són “positius”. De cara al futur ha assegurat que per als futurs projectes que afecten el territori seguiran anant a l’una.

PUBLICITAT