Berni Álvarez, cabdal al campionat europeu sub-20 amb la Selecció Espanyola

El tècnic del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez ha sigut una de les peces importants del campionat que ha aconseguit la Selecció Espanyola sub-20 de bàsquet després de superar Lituania per 61 a 69.

PUBLICITAT

Álvarez ha sigut un dels assistents del tècnic Joaquín Prado i que han acoseguit per tercer cop a la història del combinat nacional, el campionat europeu sub-20. El tarragoní Berni Álvarez es mostrava molt satisfet d’haver aconseguit aquest històric torneig després de tota l’esforç realitzat.

La selecció sub-20 va aconseguir el campionat gràcies a una gran generació de joves com Juan Núñez, MVP del torneig, Michael Caicedo, Millán Jiménez, Miguel Allen o Rubén Domínguez, entre altres peces. Un combinat espanyol que va aconseguir un triomf meritori amb una selecció de Lituania que es posava per davant a falta del darrer quart amb quatre punts de diferència.

Finalment, però, amb una gran anotació exterior i comandats pel propi Juan Núñez, la selecció sub-20 aconseguiria el títol sub-20 signant un 61 a 69. Un Berni Álvarez que suma un nou campionat a la seva gran trajectòria i que ha estat cabdal dins l’staff de Joaquín Prado per aconseguir la medalla d’or del campionat europeu de la Selecció Espanyola sub-20.

PUBLICITAT