Bona feina i tasques pendents als equipaments esportius

Fa dos anys que l’Ajuntament de Tarragona va iniciar un inventari del material esportiu obert al públic a la ciutat. Actualment, tenen inventariades cinquanta-sis zones esportives a tota la ciutat.

skatepark
PUBLICITAT

Mary Lopez, consellera d’esports, reivindica la bona feina feta amb aquells que estaven en pitjor estat, com a Boscos o la Mora, tot i això, reconeix que hi ha alguns arranjaments pendents. Aquest seria el cas, per exemple, de l’skatepark o les porteries de Campclar o la pista de futbol del Francolí. Des de l’associació de veïns de Campclar estan contents amb els arranjaments fets, però apunten al fet que “hi ha feina pendent”.

La consellera assegura que estan en contacte amb les associacions i han rebut consultes de millores per part de Bonavista, la Floresta, Tarragona 2 o la Granja. En el cas de Bonavista, feia uns set anys que reclamaven millors instal·lacions i “veuen amb bons ulls les primeres actuacions”.

Mary López remarca que un dels objectius d’aquest mandat és “potenciar l’ús d’equipaments esportius a l’aire lliure i gratuïts als diferents barris de la ciutat”.

PUBLICITAT