Caixabank tanca les seves oficines a alguns municipis del Baix Camp

Caixabank tanca les seves oficines a l’agost a Montbrió del Camp, a Vinyols i els Arcs i a Les Borges del Camp. Aquests municipis del Baix Camp no disposaran de servei d’atenció al client durant tot el mes d’agost i per gestions administratives s’hauran d’apropar a pobles propers com és el cas de Mont-roig del Camp, Riudoms o Cambrils establiments que s’han escollit per emplaçar les oficines. Els vilatans deneguen aquesta decisió sobretot la gent gran per la dificultat que disposa la funcionalitat dels caixers telemàtics i el dificil trasllat que suposen aquests desplaçaments.

PUBLICITAT

A les Borges del Camp també s’exposa que davant una entitat del caliu de CaixaBank, haurien de poder partir-se els torns.

Fonts oficials de La Caixa asseguren que es per donar descans als treballadors i que insisteixen que en els petits pobles del Baix Camp, han decidit traslladar aquestes gestions administratives a un municipi més gran per tal de poder de donar més eficiència. Des de l’entitat remarquen que l’objectiu és mantenir el nivell de qualitat del servei en període de vacances i quees tracta del període de menys demanda per part dels clients. Així doncs, les oficines romandran tancades fins el proper 1 de setembre.

PUBLICITAT