CaixaForum inicia un nou cicle de tallers i sessions

El CaixaForum comença un nou any amb l’exposició “Miralls”, a més dels nous cicles i tallers, ja siguin dedicats a la dona i a la comunitat científica com a tot l’àmbit de la cultura.

CaixaForum Miralls
PUBLICITAT

Hi destaca “Trobades amb”, secció on conviden als artistes més avantguardistes de l’escena cultural actual, dirigits sobretot a un públic inquiet que volen acostar-se al coneixement de la cultura. CaixaForum acollirà des de Christian flores, Yago Hortal, Xavi Daura, Esteban Navarro, Cristina Daura, fins a la cantant Suu. Aquests acabaran destapant el que significa una carrera jove amb els seus encerts, errors, descobriments i desitjos. A més, totes les sessions vindran presentades per l’actor i creador escènic reusenc, Pau Ferran. No tant sol això sinó que també es podrà comptar amb una nova exposició al mes de març, sobre l’origen del cartellisme i diverses representacions teatrals. Escoltem a Maria Glòria Oliver Martí, directora de CaixaForum en declaracions a Carrer Major.

L’aforament és limitat, hi caben fins a 147 persones en cada sessió i les entrades tenen un cost reduït. La directora expressa que “si ets un amant de la música, la pintura o les representacions teatrals i l’humor, no t’ho pots perdre”.

PUBLICITAT