CaixaForum Tarragona acollirà un cicle de debats per combatre els prejudicis que hi ha a la societat entorn dels videojocs

“Videojocs, més enllà del prejudici” el cicle de debat que arriba a Tarragona i on al llarg de tres diàlegs s’analitzaran els prejudicis més freqüents sobre els videojocs, de la mà de diferents experts en el món dels videojocs.

PUBLICITAT

Es tracta d’una activitat organitzada per La Fundació “la Caixa” que se celebrarà els dies 25 d’abril i el 16 i 30 de maig al CaixaForum Tarragona. Aquesta es dividirà en tres diàlegs que aniran a càrrec de Roc Massaguer, periodista i creador de continguts més conegut a les xarxes com Outconsumer; Rocío Tomé, programadora i creadora de videojocs; Deborah López, comunicadora especialitzada en videojocs i Isi Cano, professora de desenvolupament de videojocs. En ells, es tractaran temes com l’addicció als videojocs, la violència als videojocs o per a què serveixen els videojocs.

Aquest debat forma part de les activitats complementàries de l’exposició “Homo ludens.Videojocs per entendre el present” que hi serà a CaixaForum Tarragona fins al 28 de juliol. Es tracta d’una exposició que ofereix una nova perspectiva del concepte de gamer (videojugador) mostrant un món videoludificat en què vida i joc convergeixen cada dia més.

PUBLICITAT