Calma tensa en la tercera nit de mobilitzacions

Tercera nit consecutiva de mobilitzacions a Tarragona. Un centenar de persones s’han concentrat davant l’estàtua dels Despullats, a la Rambla Nova, per protestar contra l’empresonament de Pablo Hasél. Després de llegir un manifest on s’han denunciat les dues detencions que va haver-hi aquest dimecres, han assegurat que aquestes dues persones han patit “agressions per part de la policia”.

PUBLICITAT

Un cop acabada la concentració i una assemblea oberta han començat a desplaçar-se fins a la plaça Imperial Tarraco on han anat fins al davant de la comissaria de Policia Nacional. Allí un cordó dels Mossos d’Esquadra els ha barrat el pas, i hi ha hagut certa calma tensa. Després s’han desplaçat fins a l’A7 que ja se l’han trobat tallada per la policia. Tot això mentre movien contenidors i els col·locaven al mig dels carrers

Quan ja s’estava dissolent la protesta, a l’avinguda Catalunya, un manifestant ha pujat sobre un cotxe de Guàrdia Urbana que ha accelerat just quan es posava al seu davant i un cop dalt han tornat a accelerar i el noi ha caigut. Sembla que no s’ha fet ferides greus. Però això ha provocat que cremessin uns contenidors. Després han decidit dissoldre’s i “guardar esforços”.

PUBLICITAT