Calvet diu que no hi ha risc en la compravenda dels terrenys de Hard Rock

Fa pocs minuts ha acabat la compareixença del Vicepresident, Pere Aragonès, i el Conseller Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en una comissió de territori per aclarir certs aspectes del macrocomplex Hard Rock. Unes explicacions que va demanar el grup En Comú Podem, sobre les clàusules de compra dels terrenys per part d’Incasol. Recordem que ara també ha sortit una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declarava la nul·litat parcial del pla.

PUBLICITAT

Pere Aragonès ha tornat a reiterar que el projecte no ha tingut ni tindrà cap despesa de diners públics. Cosa que li ha costat les crítiques de tota l’oposició, especialment de la CUP i En Comú Podem, i els han demanat que aclareixin totes les clàusules d’aquesta compravenda de terrenys i el risc que comporta.

En aquest sentit Damià Calvet ha defensat el paper d’Incasol i ha dit que hi ha molt poc risc, i que el retorn dels terrenys al cap de deu anys és i canvien les condicions urbanístiques.

Calvet ha reconegut que hi ha risc de retaxació i el volen assegurar entre els beneficiaris de l’operació perquè no caigui a la banda de la Generalitat.

PUBLICITAT