Calvet: “Farem modificacions per tirar endavant el Hard Rock”

El Vicepresident, Pere Aragonès, i el Conseller Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, van comaparèixer aquest dijous en una comissió de territori per aclarir certs aspectes del macrocomplex Hard Rock. Unes explicacions que va demanar el grup En Comú Podem, sobre les clàusules de compra dels terrenys per part d’Incasol. Recordem que ara també ha sortit una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declarava la nul·litat parcial del pla.

PUBLICITAT

El Conseller de Territori i Sostenibilitat ha fet un repàs dels inicis del projecte, recordant que no sorgeix del “no res”. I ha etzibat que la sentència del TSJC és “favorable als interessos de tot plegat” i no declara la “nul·litat de tot el pla director”.

Calvet ha assegurat que el pla urbanístic és vàlid i vigent en tots els extrems, excepte el del sector 1 on ha comentat que es portarà a terme una modificació per adequar-ho a la sentència. Tot i això no ha aclarit si recorreran o no aquesta sentència, dient que ho estan estudiant.

PUBLICITAT