Els càmpings de Tarragona reconeguts a Europa entre els millors del continent

Vuit càmpings de Tarragona han estat premiats com els millors d’Europa.  Els establiments pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre Càmpings Tarragona. Es tracta dels premis internacionals del sector campista que s’han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya).

PUBLICITAT

Entre els 8 establiments 4 són del tarragonès, els Càmpings Resort Sangulí de Salou, Tamarit Park de Tarragona i Camping Stel i Park Playa Barà de Roda de Barà. El President de l’Associació de Càmpings de Tarragona, Joan Antón, explica que no són els únics premiats, però que, tot i així, el càmping de Salou s’ha endut un dels guardons més destacats.

El reconeixement per aquesta càmpings arriba després d’una temporada de festes especialment positiva per l’Associació de Càmpings de Tarragona. Des de l’entitat es troben satisfets per les xifres aconseguides pels 13 càmpings de la província oberts per les dates nadalenques. Per cap d’any es va arribar gairebé al ple absolut, i la resta de dies l’ocupació va arribar als 60%

 

PUBLICITAT