Canvis de rumb del Mercat de Torreforta i Bonavista

El President d’ESPIMSA, Dídac Nadal, s’ha marcat l’objectiu de dinamitzar i donar protagonisme als diferents mercats que hi ha a la ciutat. Primer de tot pretén fer una diagnosi dels problemes endèmics que tenen actualment, i a partir d’aquí fer actuacions. Tot i això ja ha anunciat que pretén que s’exporti el model del Mercat Central al Mercat de Torreforta.

PUBLICITAT

Nadal pensa que el Mercat de Torreforta és “recuperable” des del punt de vista comercial, i per això també volen facilitar l’entrada de les persones interessades a posar paradeta. Sobretot fa una crida a qui vulgui posar una fruiteria, o una fleca, o fins i tot a alguna activitat que pugui ser complementària a les activitats que ja hi ha dins l’actual Mercat. Per això estan facilitant l’entrada “reduint el cost i les mesures de subhasta”. A més hi ha un projecte d’espai d’oficis per donar continuïtat a les parades que ja hi ha en l’actualitat. També considera que es necessita que els locals de l’exterior siguin un reclam perquè la gent entri cap a dins.

I si parlem de mercats, també hem de parlar del de Bonavista. Nadal creu que la situació d’aquest és “inacceptable”, i per això serà el que patirà més canvis.

Nadal creu que durant el primer trimestre del 2020 tindran tot el pla per solucionar la problemàtica, però és conscient que necessitarà la col·laboració del consistori i la Consellera de Comerç.

Tot plegat ho ha dit a l’entrevista que li han fet a Ràdio Ciutat de Tarragona pel programa Tribuna Tarragona.

PUBLICITAT