Cap de setmana gairebé rodó pel Reial Club Nàutic Tarragona

El Reial Club Nàutic de Tarragona és campió en la categoria Cadet MasculÍ i el veterà Femení en el Campionat de Catalunya de REM Mediterrani. Els cadets de Rem Olímpic portaven setmanes preparant aquest final de temporada, on finalment han aconseguit la victòria aquest diumenge al matí en la categoria mediterrània.

PUBLICITAT

El Veterà Femení també ha aconseguit la victòria per davant amb equips com el Club Rem Cambrils, el Santa Cristina i el Reial Club Marítim Barcelona. El femení ho ha fet en la categoria dels 700 metres amb un temps de 3 minuts i 17 segons, amb 3 més de ventatge respecte el Club cambrilenc.

Per la seva banda, el Cadet ha registrat el mateix temps amb una diferència de 8 minuts respecte el seu perseguidor, l’Estrop Vogadors de Cambrils. Didac Bru, coordinador i entrenador del Reial Club Nàutic Tarragona, valorava aquesta doble victòria pel club tarragoní.

Un Campionat de Catalunya que s’ha celebrat a Banyoles i on ha tingut doble premi pel Reial Club Nàutic Tarragona. No ha tingut la mateixa sort el masculí de 1400 metres que ha quedat en segona posició amb 6 minuts i 40 segons.

Després dels bons resultats obtinguts, el club de tarragoní espera poder inscriure’s pel campionat d’Espanya que es disputarà a València. 

PUBLICITAT