Carla Aguilar: ”No serem una muleta, tenim propostes pròpies”

Després d’unes intenses eleccions municipals, la política no s’atura i és que el pròxim 28 de maig arriben les eleccions municipals. La candidata per l’Alcaldia de Tarragona d’en Comú Podem, Carla Aguilar ha sigut la primera convidada al programa Tribuna Tarragona en expressar les seves propostes per la ciutat i ha parlat dels temes que preocupen a la ciutadania. Aguilar expressa que la seva formació política aspira a tenir uns resultats que puguin incidir directament a l‘Ajuntament de Tarragona i que no seran una muleta per cap altre partit polític, referint-se al Govern del Partit Socialista sinó que tindran les seves pròpies propostes.

PUBLICITAT

S’ha parlat de mobilitat, plans urbanístics i dos temes que enllacen i preocupen a la ciutadania com és el cas, de la neteja de la ciutat i l’habitatge sobre els pisos buits i els desnonaments, la líder dels comuns expressa que s’han de fer mesures urgents i que han de ser prioritat si arriben a l‘Alcaldia de Tarragona.

Recordem que la propera candidata que passarà pel Tribuna Tarragona amb motiu de les eleccions municipals serà la portaveu de la CUP, Laia Estrada. I que es podran veure íntegres al nostre web: www.rctgn.cat.

PUBLICITAT