Torna la transmissió del Nàstic a Ràdio Ciutat de Tarragona amb novetats

La transmissió del Nàstic torna a Ràdio Ciutat de Tarragona. Una campanya excepcional, marcada per la covid-19 però que tot i això, l’equip ja està preparat per afrontar el que serà una temporada excepcional.

PUBLICITAT

18 jornades per endavant i que el tret de sortida es farà aquest diumenge a les 18h de la tarda a l’estadi Johan Cruyff davant el Barça B.

Una temporada més al costat del Nàstic de Tarragona i als micròfons tenim a la veu de Carles Cortés acompanyat d’Anton Gasol, Álvaro Herrera, Antoni Pinilla i Paula Jansà. La veu de les transmissions del Nàstic a Ràdio Ciutat, Carles Cortés explica com afronta aquesta prèvia a la nova temporada.

L’estrena es farà amb la prèvia a les 17:30h de la tarda des de l’estadi del filial blaugrana. El partit serà a les 18h de la tarda i com sempre, amb les reaccions posteriors dels protagonistes.

Ràdio Ciutat de Tarragona arrenca de nou les transmissions del Nàstic que podeu seguir a la nostra aplicació, la nostra web www.rctgn.cat i emissores d’Altafulla Ràdio, Ràdio La Selva, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i Ràdio Montblanc en les seves freqüències modulades.

PUBLICITAT