El carrilló del Mercat Central s’estrenarà per les festes de Santa Tecla

El Mercat Central de Tarragona estrenarà el carrilló del rellotge exterior per Santa Tecla. Així ho ha anunciat la consellera de comerç i president d’Espimsa, Elvira Ferrando.

PUBLICITAT

Es tracta d’un carrusel musical que comptarà amb sis figures del seguici popular: en concret l’Àliga, el Lleo, la Negrita, el Gegant Moro, la Geganta Vella i el Nano Capità. Tots aquests elements, que han estat escollits per la Comissió Assessora del Seguici Popular, rotaran cada dia a les 12 del migdia.

El disseny del carrilló és obra de l’artista i joier tarragoní, Joan Serramià. Ferrando ha recordat també que la presentació d’aquest projecte coincideix amb el primer aniversari de la reobertura del Mercat Central.

La regidora de comerç ha assegurat que la creació d’aquest carrilló no aumentarà el cost final de l’obra del Mercat Central. Sí que s’hauran de fer modificacions en la façana, ja que aquest element comptarà amb dues portes que s’obriran cada dia a les 12 per a mostrar els elements. Tot això acompanyat de la melodia de l’Amparito Roca, peça emblemàtica de la festa major tarragonina

PUBLICITAT