El Cas Gürtel provoca que ERC i CUP demanin a Ballesteros trencar el pacte amb el PP

El grup municipal d’ERC ha demanat a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, que trenqui el pacte de Govern amb el  PP. Pau Ricomà, portaveu d’ERC, ha dit que “després de la condemna judicial al PP és una qüestió que va més enllà de l’ètica”, i a més ha afegit que “Ballesteros ha de Governar amb minoria i buscar pactes amb els grups.”

PUBLICITAT

Des d’ERC asseguren que això no és un oferiment per fer cap pacte de cara les eleccions del 2019, i que tampoc s’ha plantejat presentar una moció de censura perquè els números no surten i no és la seva intenció.

Davant això Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha explicat que ERC hauria d’haver acceptat el pacte que se’ls va oferir al principi de tot, cosa que no van fer. Pau Ricomà ho ha desmentit i ha assegurat que “mai se’ls va oferir res.”

D’altra banda la CUP en la mateixa línia ha demanat que “després que el PSOE hagi presentat una moció de censura al Congrés dels Diputats contra el President M.Rajoy reclamen que Ballesteros sigui coherent i trenqui immediatament el pacte de Govern amb el PP.”

PUBLICITAT