Castaño: “l’agressió d’ahir no és només un problema de seguretat”

El conseller de Seguretat Ciutadana, Manuel Castaño, ha assegurat que el problema de l’agressió amb una ganivetada d’ahir no és només un problema de seguretat sinó que hi ha una relació sistemàtica. En aquest sentit Castaño ha defensat que “El Pla Integral de Seguretat” està funcionant correctament.

PUBLICITAT

Carla Aguilar-Cunill, consellera de Serveis Socials, ha transmès que aquest “és un problema profund i transversal“. La consellera ha remarcat que “aquestes persones es troben en una situació sense expectatives que genera aquests fets”. Des de l’ajuntament demanen ajuda a altres administracions, especialment la Generalitat per “gestionar la problemàtica dels joves extutelats“.

Castaño ha manifestat que el jove es troba greu però està millorant. Han remarcat que “es tracta d’una agressió per afers personals i no una baralla”.

El dia 16 de juny l’Ajuntament abordarà aquest tema amb els portaveus de les diferents entitats veïnals. Actualment hi ha uns 100 joves extutelats a Tarragona i només uns 30 es poden afavorir del programa de sostre 360.

PUBLICITAT