Castells ambiciosos en la represa de la temporada a Tarragona

Tarragona acull a partir de Sant Joan el calendari casteller sota el títol “Tarragona, ciutat de castells”. Serà amb l’actuació per Sant Joan de les quatre colles tarragonines a la plaça de la Font.

PUBLICITAT

D’una banda, les colles dels Xiquets de Tarragona i la Jove de Tarragona admeten que volen provar ja per aquesta diada, els castells de la gamma bàsica de vuit.

D’altre banda, la colla dels Xiquets del Serrallo seran prudents amb els castells bàsics de set per tornar-hi amb més força i la Colla de Sant Pere i Sant Pau preveu tornar a repetir el 2de7. Així explicava la represa a la ciutat del món casteller, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

De fet, les colles esperen una gran afluència de públic a les diadesi als assajos. De fet, conviden a conèixer de ben a prop el fet casteller a la ciutat.

Finalment, serà un mes de juliol i agost atapeït amb acutacions destacades amb la vista posada per la diada de Sant Magí el 19 d’agost a la plaça Santiago Russiñol, la diada de Santa Tecla el 23 de setembre i la Mercè el proper 24 d’agost.

PUBLICITAT