Castells de la gamma alta de 7 de les colles de Tarragona

La temporada castellera ja fa unes setmanes que està en marxa i a poc a poc va agafant ritme. Aquest cap de setmana han actuat els Xiquets de Tarragona, la Jove de Tarragona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

PUBLICITAT

Els matalassers celebraven la Diada de Sant Isidre a Valls. El seu principal objectiu era fer front al primer 3d8 de la temporada, però no va poder ser. L’actuació començava amb tres pd5 de dol pel traspàs del casteller de Xiquets de Reus. El pilar dels Xiquets, just després carregar-se, cedia i marcava tota l’actuació. Així doncs, els de la camisa ratllada van obrir amb un bon 4d7. Més tard executaven un perfecte 3d7 i acabaven l’actuació amb el 4d7a. El cap de colla, Alfredo González, explicava que estan tenint problemes per acabar de trobar l’encaix del pilar.

Els Xiquets actuaven amb la Colla Vella Xiquets de Valls que van estrenar un perfecte 2d8f, el primer folre des de la pandèmia. Els rosats també van descarregar el 4d8 i el 3d8.

Per la seva banda, la Jove de Tarragona, actuava aquest diumenge a la plaça del Rei. Els de Cos del Bou van descarregar el 3d7, una mica mogut pels pisos superiors, un bon 5d7, el 4d7a i el 4d7. Finalment, van acabar amb un Vd5. Jordi Alomà, cap de colla de la Jove de Tarragona, afirmava que tenen ganes de fer una passa més.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van anar fins a Badalona, on van descarregar el 3d7, el 3d7a i el 4d7. Tancaven amb 2pd5 i 3pd4.

PUBLICITAT