El CB Salou apuntala la plantilla per la temporada 2021-2022

El Club Bàsquet Salou comença a apuntalar la plantilla de cara a la temporada 2021-2022. Si s’esperava pocs canvis al conjunt de la capital de la Costa Daurada, així serà. Tot i que de moment, els grocs ja s’han reforçat amb dues incorporacions.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Tot comença amb la renovació del tècnic Jesús Muñíz que va pujar l’equip de Copa Catalunya a Liga EBA i que aquesta temporada es va quedar a 4 punts d’accedir a les fases d’ascens a LEB Plata. No només s’ha produït aquesta renovació sinó que també la d’altres set jugadors de la plantilla. Dos dels més veterans com CJ Barksdale o Marc Morales continuen. També ho faran Sisco Moreno i Gonzalo Baltà complint la seva tercera temporada. Després d’una lesió que el va allunyar de les pistes la passada campanya Adrià Aragonès tornarà a vestir la samarreta groga. I després de debutar al conjunt salouenc l’any passat, Adrià Baiget i Òscar Ngomo continuaran un any més.

El primer adéu serà el del madrileny Sergio Jiménez que no continuarà després de dos anys. I per ell ja han arribat els reforços. Artur Alaminos amb experiència a LEB Plata i Liga EBA torna a casa després de la seva aventura a França procedent del Voghesia Holtzeim francès. L’altra nova incorporació és la del pivot Larry Ewulu provinent del Barberà on ha promitjat 12 punts i 6 rebots per partit durant aquesta temporada. A l’espera de més confirmacions, el Salou podria pràcticament sellar la plantilla amb més renovacions que ja podrien estar tancades, però no es descarta alguna nova incorporació.

PUBLICITAT