Celebració i prudència entre els veïns pel Pla Integral de la Part Baixa

Aquest dilluns es va dur a terme la sessió de constitució del Grup Impulsor del Pla Integral de la Part Baixa de Tarragona. Un fet que els veïns de la zona celebren, per la reclamació històrica que suposa, però també miren amb por que “quedi en altra promesa buida”.

Pau Ricomà Pla Integral Part Baixa
Creació grup impulsor part baixa. foto Tjerk van der Meulen 28.11.22 {city} Ajuntament de Tarragona
PUBLICITAT

L’Associació de Veïns del Port i la Xarxa de la Marina, principals entitats veïnals impulsores del pla asseguren “veure integrades totes les propostes en aquest pla”. Tot i això, esperen que “les actuacions més urgents es facin a banda d’aquest macroprojecte”, com l’arranjament de l’edifici al carrer Santiyàn o del carrer Apodaca. Ramon corbella, membre de la Xarxa de la Marina, demana que “aquest projecte no quedi en un calaix tot i que canvi l’equip de govern el 2023”.

En línies generals les entitats valoren molt positivament la comunicació i proximitat de l’actual equip de govern en aquests quatre anys. Tot i això, destaquen que “moltes de les promeses fetes al principi del mandat no han arribat”, però celebren fites com l’arranjament de carrer Orosi.

PUBLICITAT