Un centenar de persones protesten contra la detenció dels dos regidors de la CUP Reus

Més d’un centenar de persones s’han concentrat aquest dimecres a la nit a la Plaça de la Font per protestar contra la detenció dels dos regidors de la CUP de Reus. Tot i el fort vent i el fred unes cent persones s’han acostat davant l’Ajuntament i s’han desplegat dues pancartes on s’hi llegia “les vostres detencions no ens aturaran.” Laia Estrada, regidora de la CUP a Tarragona, ha estat l’encarregada d’obrir els parlaments. Estrada ha criticat durament l’Estat Espanyol i ha explicat perquè “les dues regidores de la CUP de Reus es van negar a anar a declarar.”

Estrada
també ha assegurat que “el 21 de desembre no van aconseguir desfer la determinació del poble català, que és assolir la República Catalana.” En tot moment ha fet referència a “l’estratègia de la por.”

PUBLICITAT

D’altra banda també ha parlat Jordi Martí, regidor de la CUP a Tarragona. Martí ha criticat que s’investigui a professors, bombers, periodistes… Ha sigut molt dur amb el tema de l’educació fent referència a l’adoctrinament.
A la concentració s’han vist personalitats d’Esquerra Republicana de Catalunya, els regidors de l’Ajuntament, així com a Raquel Sans que formava part de la llista de Tarragona per a les eleccions al Parlament de Catalunya.

PUBLICITAT