Centrats per Tarragona, una candidatura pel “benestar ciutadà”

Tarragona comptarà amb una candidatura més per a les eleccions municipals d’aquest maig. Es tracta de Centrats per Tarragona on s’han agrupat persones de diferents ideologies, però que asseguren “estar molt preparades”.

PUBLICITAT

Segons han explicat durant aquests anys, l’actual equip de Govern no ha fet res pensant en els ciutadans de Tarragona, i creuen que “només s’ha dedicat a penjar power points, així ho ha explicat Carles Calderón, cap de llista de Centrats per Tarragona.

Per això es comprometen a “donar al ciutadà de Tarragona una vida de ben estar”. No han concretat els plans que volen dur a terme, però creuen que s’han de revisar les subvencions perquè “hi ha gent que rep més del que necessita”, i això “es palpa al carrer”.

Fortes crítiques a ERC i Ciutadans

Segons Carles Calderón ERC i Ciutadans durant aquests 4 anys dins l’Ajuntament de Tarragona han portat a terme una guerra de trinxeres. Ha criticat que Ruben Viñuales, portaveu de Ciutadans, “només s’hagi dedicat a tapar símbols independentistes”, i que Pau Ricomà, portaveu d’ERC “només parli d’una república inexistent”.

Així doncs consideren que cap altre partit pot defensar les necessitats dels tarragonins i tarragonines com ells. A hores d’ara estan acabant d’ultimar les seves llistes electorals.

 

PUBLICITAT